Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol espera saber avui si el Partizan de Belgrad accepta l'oferta per Milan Smiljanic

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, va explicar que esperen saber avui si el Partizan de Belgrad accepta l'oferta que l'Espanyol ha fet pel migcampista Milan Smiljanic. Serà l'última incorporació de la plantilla, sempre que no hi hagi vendes. Sánchez Llibre també va explicar que l'Espanyol té tancat l'acord amb dos dels candidats a la presidència de l'Athletic de Bilbao per traspassar-hi el porter Gorka Iraizoz. Tot i això, si Gorka no acaba marxant a San Mamés, seguirà a Montjuïc.

Actualitzat

Està previst que aquest vespre, l'Espanyol rebi una resposta del Partizan de Belgrad sobre si accepta o no l'oferta que li ha fet el club blanc-i-blau pel migcampista Milan Smiljianic. Serà l'última incorporació de la plantilla, sempre que no hi hagi vendes. El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, no va voler parlar de xifres, però va dir que el fitxatge de Smiljanic és assumible econòmicament per l'entitat barcelonina.

El futur de Gorka Iraizoz

Demà se celebren les eleccions a la presidència de l'Athletic de Bilbao i Sánchez Llibre va reconèixer que dos dels tres candidats volen fitxar el porter navarrès Gorka Iraizoz. Això sí, va indicar que el traspàs serà per una mica menys dels 9 milions d'euros de la seva clàusula. Tot i això, el president de l'Espanyol va assegurar que si no va a l'Athletic, Gorka es quedarà a l'Espanyol.

Segons Sánchez Llibre la venda de Gorka podria no ser l'última, tot i que recorda que els clubs que vulguin fitxar algun jugador, hauran de pagar la clàusula o una quantitat que s'hi aproximi. En aquest sentit, el màxim mandatari del club perico va explicar que Jarque només pot marxar si es posen sobre la taula els 12 milions d'euros de la seva clàusula.

Daniel Sánchez Llibre va fer ahir aquestes declaracions a la presentació del llibre "Històries insòlites, volum II", escrit pels periodistes Manel Fanlo i Manolo Cánovas, i editat per la Fundació de l'Espanyol.

No renova Santi Fernández

Pel que fa a l'Espanyol femení, el club blanc-i-blau va anunciar que no renova el contracte del tècnic Santi Fernández.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut