Espanyol

L'Espanyol espera redreçar el rumb després d'encadenar una ratxa negativa de resultats

Tot i la derrota per 3 a 4 contra el Numància a Montjuïc, els jugadors de l'Espanyol tenen festa fins dimecres. La bona notícia per als blanc-i-blaus és que Òscar Sielva ja s'ha refet del trencament de clavícula, tot i que difícilment podrà jugar contra el Racing de Santander diumenge que ve a les cinc de la tarda.

Actualitzat
Amb dos gols de Luis García i una defensa de ferro, l'Espanyol era el líder de la Lliga fa tot just dos mesos. És veritat que només s'havien disputat dues jornades de competició, però tothom coincidia a destacar l'equilibri i la solidesa de l'onze blanc-i-blau. Però, incomprensiblement, tot es va capgirar amb la primera ensopegada a casa, quan va empatar a un amb el Getafe.

Després, el calendari va ajudar a fer més profunda la ferida, amb enfrontaments consecutius contra el Sevilla, el Barça, el Reial Madrid i el Vila-real. Un tsunami del qual els de Márquez en van sortir força tocats, amb dos empats i dues derrotes. Però quan tocava aixecar-se, contra rivals més assequibles, és quan l'Espanyol ha mostrat un poder de reacció nul.

Preocupant manca de punteria

A la falta preocupant de pólvora que arrossegava l'equip -els blancs-i-blaus marquen menys d'un gol per partit-, s'hi han afegit en les últimes setmanes una plaga de lesions sagnant, especialment en defensa, i els errors garrafals d'un Kameni que ha estat decisiu en les derrotes contra el Mallorca i el Numància. Amb 6 punts dels últims 27, l'Espanyol està immers en una dinàmica negativa que l'ha situat a només 3 punts del descens. En el partit vinent, contra el Racing, un rival directe, és el moment ideal per sortir-ne.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut