Espanyol

L'Espanyol espera que el cas Tamudo no afecti l'equip davant el Tenerife

L'Espanyol rep aquest diumenge el Tenerife a l'estadi de Cornellà-el Prat (17 h), amb l'ambient enrarit per la guerra oberta entre el club i Raúl Tamudo, que, per cert, no ha estat convocat per aquest partit. Mauricio Pochettino vol que l'equip estigui concentrat al cent per cent per intentar retrobar-se amb el triomf després d'haver encadenat dos empats consecutius davant el Xerez i el Vila-real. El tècnic argentí recupera De la Peña, tot i que en un principi no apunta com a titular.

Actualitzat
L'Espanyol rep la visita del Tenerife sense Raúl Tamudo, l'emblema del club els últims anys, que s'ha vist immers en una delicada situació per l'encreuament de declaracions entre directius, agent i el mateix  futbolista. Fa poc era impensable que Tamudo es quedés fora de la convocatòria trobant-se en perfectes condicions físiques, però Mauricio Pochettino ha decidit prescindir dels seus serveis aquest diumenge i ho ha justificat al·legant motius tècnics.

L'equip blanc-i-blau espera que la polèmica dels últims dies no afecti els jugadors, que volen retrobar-se amb el triomf després d'haver encadenat dos empats consecutius. També caldrà veure la reacció de l'afició a l'estadi de Cornellà-el Prat i si es mostra a favor del club o del davanter en el cas Tamudo.

Per la seva banda, el Tenerife intentarà pescar en aigües tèrboles per sumar els seus primers punts a domicili. El club que entrena José Luis Oltra, quinzè a la classificació amb sis punts, ha caigut derrotat en els seus tres desplaçaments aquesta temporada davant Saragossa, Mallorca i Reial Madrid. A més, s'ha de remarcar que mai ha guanyat l'Espanyol com a visitant, ni a Sarrià ni a Montjuïc.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut