Futbol

L'Espanyol destitueix Sergio González com a entrenador, i Constantin Galca el substituirà

Mesures dràstiques a l'Espanyol per mirar de tallar la dinàmica negativa de resultats. El club blanc-i-blau ha decidit prescindir de Sergio González, tècnic durant l'últim any i mig

Actualitzat
L'Espanyol emprèn un nou camí des d'aquest dilluns per mirar de frenar la mala ratxa de resultats. Sergio González deixarà de ser el tècnic del primer equip i un altre exjugador de la casa, el romanès Constantin Galca assumirà el càrrec en el seu lloc. 
 
L'equip blanc-i-blau ha sumat un sol punt dels últims nou en la Lliga i és dotzè, tot i que està només tres punts per sobre de les places de descens després d'aquesta ratxa adversa de resultats. L'equip, sota la batuta de Sergio des de la passada temporada, ha estat criticat per la seva pròpia afició en els últims partits que ha disputat al Power 8 Stadium. 

Sergio ha estat citat aquest mateix matí a les oficines del club per trobar un acord de desvinculació del club. Ja no seurà a la banqueta aquest dimarts, en el partit de tornada dels setzens de la Copa del Rei que l'Espanyol juga davant el Llevant 

La decisió s'hauria pres en una reunió que es va convocar aquest diumenge a les oficines de l'Espanyol per analitzar la situació esportiva de l'equip, en presència dels nous accionistes majoritaris del club. El seu substitut serà el romanès Constantin Galca, de 43 anys, que la temporada passada va estar a la banqueta de l'Steaua de Bucarest. L'equip es va proclamar campió de la Lliga romanesa. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut