Espanyol

L'Espanyol 2003-2004, l'últim cuer que es va salvar després d'haver sumat 2 punts fins a la setena jornada

Les estadístiques no fan gols però en determinats moments poden servir d'estímul per als que van malament. L'Espanyol és l'últim equip que sent cuer amb 2 punts a la setena jornada es va quedar a Primera Divisió. Va ser a la temporada 2003-2004 amb Luis Fernández a la banqueta. Des d'aleshores, els tres conjunts que tenien 2 o menys punts en aquesta mateixa jornada van acabar baixant.

Actualitzat
Les estadístiques no fan gols però en determinats moments poden servir d'estímul per als que van malament. I l'Espanyol en pot ser un exemple perfecte perquè és l'últim equip que sent cuer amb 2 punts a la setena jornada es va quedar a Primera Divisió. Va ser a la temporada 2003-2004 amb Luis Fernández a la banqueta.

Aquella campanya, Javier Clemente començava la temporada però va ser cessat a la desena jornada, quan l'equip encara continuava cuer. El francès Luis Fernández el va substituïr i en l'últim partit, a casa contra el Múrcia, els blanc-i-blaus van imposar-se per 2-0 i van confirmar la permanència fent 43 punts, dos per sobre del primer club que va baixar.

Des d'aleshores, els tres conjunts que tenien 2 o menys punts en aquesta setena jornada van acabar baixant. Van ser la Reial Societat (2006-2007), el Llevant, (2007-2008) i l'Sporting de Gijón (2011-2012).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut