Jugadores del València femení celebren un gol (www.valenciacf.com)
Jugadores del València femení celebren un gol (www.valenciacf.com)
Futbol

Les Corts Valencianes insten el València a obrir Mestalla als partits de la seva secció de futbol femení

La petició de les Corts de València arriba després de l'anunci que el derbi femení contra el Llevant es disputarà en una altra instal·lació

Actualitzat

Les Corts Valencianes han instat aquest dijous el València CF a permetre que el seu equip femení disputi els partits més importants a l'estadi de Mestalla. En una declaració institucional, el legislatiu valencià afirma que les dones "estan adquirint molta presència a l'esport espanyol i, en particular, en el futbol femení", i conclou que les competicions on participen entitats privades no haurien de fer distincions discriminatòries.

"Hem de promoure la igualtat a totes les esferes de la societat, i més en aquelles on habitualment el caràcter de gènere ha patit més distincions històricament com és el cas del futbol, un esport molt masculinitzat al nostre país", demanen les Corts Valencianes.

Aquesta declaració institucional arriba després que es conegués la notícia que el derbi contra el Llevant no es jugarà a Mestalla, com la temporada passada. Aquest 9 de desembre, el matx femení coincideix de dia amb el València–Celta de Primera Divisió, i el club creu que jugar el mateix dia podria fer malbé la gespa.

Anar al contingut