Barça

Leo Messi: "Parlo català amb els meus fills"

El capità blaugrana ha concedit una entrevista en exclusiva al "Tot costa", de Catalunya Ràdio, on ha parlat de l'actualitat blaugrana i del seu moment professional i personal

Actualitzat

Un Leo Messi còmode i distès s'ha assegut davant de Sònia Gelmà i els micròfons de Catalunya Ràdio per primer cop des que és el primer capità del Barça. Tot i que s'identifica amb els seus predecessors, ha reconegut que ell té un perfil més similar al d'Andrés Iniesta dins el vestidor.

Després de les actuacions dels blaugranes en les últimes edicions de la Lliga de Campions, Messi creu que ara "toca fixar-se l'objectiu de la Champions". A més, el davanter defensa que el Barça ha confeccionat una "plantilla espectacular" per aconseguir-ho i confessa que de totes les incorporacions que ha fet l'equip de Valverde aquesta temporada, Arthur ha estat qui més positivament l'ha sorprès:

"Té un estil de joc molt similar al de Xavi"

Messi també ha confessat que no s'esperava el canvi d'equip de Cristiano Ronaldo. Amb aquesta operació l'argentí creu que el conjunt italià surt molt reforçat, mentre que els blancs s'afebleixen:

"No me l'imaginava fora del Reial Madrid ni tampoc que acabés a la Juventus"

Messi ha analitzat el seu rol dins el vestidor amb els jugadors més joves del filial i s'ha felicitat que el club torni a confiar en el futbol formatiu blaugrana.

"És una bona notícia que el club torni a confiar en La Masia per treure jugadors com Riqui Puig. Això s'havia perdut una mica en els últims anys."

Amb els anys ha afinat encara més el seu olfacte golejador, però ha perdut l'obsessió per marcar: "Prefereixo fer l'assistència i que acabi en gol, que no pas marcar jo. Tot i que si el gol el faig jo també està bé."

Messi també ha fet algunes confessions més personals, com ara que encara no ha pensat què farà quan plegui del futbol i també que necessita un parell de dies per pair les derrotes més dures. A casa, fins i tot el seu fill Thiago sap que no se'n parla fins passats uns dies.

La seva família està molt còmoda amb la vida a Catalunya, els seus fills hi ha nascut i hi tenen l'escola i el seu grup d'amics:

"La idea és quedar-nos a viure a Barcelona. Marxar seria un canvi massa gran per als nens"

De fet, tant Thiago com Mateo parlen català i, de tant en tant, ho fan amb el seu pare: "Parlo català amb els meus fills." Messi ha confessat que amb ells, en la intimitat, sí que s'atreveix a parlar català.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut