L'eliminació del Barça a la Champions acapara les portades dels diaris
L'eliminació del Barça a la Champions acapara les portades dels diaris
Lliga de Campions

L'eliminació del Barça a la Champions protagonitza les portades dels principals diaris

La mala ratxa dels blaugranes de les dues darreres setmanes ha generat una onada de titulars crítics a les capçaleres

Actualitzat
Tercera derrota en quatre partits i la més dolorosa de totes. El Barça s'ha despertat aquest matí amb tot de portades dels diaris que li recordaven que el que va passar ahir al Vicente Calderón no havia estat un malson: el vigent campió ha quedat eliminat de la Champions als quarts de final.

El diari "Ara", tot i ser premsa generalista, dedica la foto de portada a Luis Suarez d'esquena amb les mans al clatell, incrèdul de veure el resultat que reflecteix el marcador, i a sota, dues paraules per resumir la notícia: "Decepció blaugrana".

"L'Esportiu" recorre a la mateixa fotografia, vista des d'un altre angle, però apuntant, en qüestió de significat, cap a la mateixa direcció. En aquest cas, el titular és un "Tombats", en majúscules i en lletres ben grans.

També hi ha hagut espai per als típics jocs de paraules de la premsa especialitzada, com és el cas d'"El Mundo Deportivo", que posa en portada la combinació "Campe-off", amb les lletres "off" caigudes cap avall. L'"Sport", per la seva banda, metaforitza la situació que estan vivint els blaugranes amb la popular sèrie de televisió "Lost" i el seu títol de la versió traduïda, "Perduts".

Pel que fa a la premsa madrilenya, destaquen molt més la victòria del matalasssers que la caiguda del Barça. L'"As", amb una gran foto d'Antoine Griezmann i un clar i directe "El doblet de Griezmann posa l'Atlètic de Madrid a semifinals", mentre que el "Marca" resumeix la nit d'ahir amb una sola paraula: "Atleti!".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut