El Perú acollirà totes les etapes del Dakar 2019 (@dakar)
Motor

L'edició del ral·li Dakar 2019 va endavant

Els organitzadors surten al pas dels rumors de cancel·lació de la prova

Actualitzat

L'organització del ral·li Dakar 2019, que es disputarà íntegrament al Perú, continua en marxa. Així ho han confirmat els seus promotors a través de les xarxes socials, després dels rumors d'una eventual cancel·lació que ha motivat la preocupació dels pilots participants.

Aquesta setmana, pilots peruans participants en el Dakar han fet arribar una carta al primer ministre del país, César Villanueva, en què sol·liciten a les autoritats que es mantinguin fermes amb els compromisos adoptats i en la qual desitgen que les informacions sobre una possible suspensió de la prova siguin "només rumors".

Els pilots adverteixen sobre els efectes negatius d'una cancel·lació "per a la imatge de seriositat del govern peruà a nivell internacional" i asseguren que els patrocinadors els permeten assumir les despeses de la cursa. També recorden que en l'edició del 2018, el Dakar va deixar al Perú un impacte mediàtic valorat en 154 milions de dòlars i, en només cinc dies de competició, un impacte econòmic de 40,5 milions de dòlars en turisme, segons les xifres del Ministeri de Comerç Exterior i Turisme.

 

Anar al contingut