Lawrence Phillips (Twitter)
Lawrence Phillips (Twitter)
Futbol Americà

Lawrence Phillips, l'exjugador dels Barcelona Dragons, sospitós de l'assassinat del seu company de cel·la a la presó

Els Barcelona Dragons van disputar la final de la NFL Europa l'any 1999 gràcies al seu corredor Lawrence Phillips. El jugador va viure a Barcelona l'etapa més plàcida de la seva vida, abans d'enfonsar-se i acabar a la presó

Daniel AlentoActualitzat

Lawrence Phillips va ser la gran estrella dels Barcelona Dragons, l'equip de futbol americà, l'any 1999. El corredor va portar l'equip, on també jugava l'exporter del F. C. Barcelona Mariano Angoy, fins a la gran final de la NFL Europa. La seva lesió de turmell durant la World Bowl davant els Frankfurt Galaxy va ser una de les causes de la derrota del conjunt barceloní en aquell partit (38-24).

Phillips havia estat despatxat l'any 1997 pels Miami Dolphins després d'admetre haver agredit una dona en un club nocturn, i cap equip de la NFL l'havia volgut contractar. Ja arrossegava un historial conflictiu de la seva etapa universitària (1993-96), en què havia estat un dels millors jugadors dels Estats Units. Després d'una estada a Barcelona sense protagonitzar cap incident extraesportiu i demostrant un bon nivell de joc, les portes de la lliga professional se li van tornar a obrir.

Els San Francisco 49ers li van oferir un contracte la tardor del 1999, condicionat al seu bon comportament. El problema va ser que esportivament no va estar a l'alçada. Phillips va ser acomiadat el novembre d'aquell mateix any i ja no va tornar a la NFL. Va provar sort a dues competicions menors com són l'Arena Football League i la lliga canadenca, però sense gaire èxit.

L'agost del 2005 va ser detingut per intentar atropellar tres joves després d'una discussió. En el moment de la detenció estava buscat per dues acusacions d'agressió a una exparella, la qual havia estat a punt d'ofegar. Va ser condemnat a 31 anys de presó. Ara és sospitós de l'assassinat del seu company de cel·la.

Anar al contingut