L'Atlètic de Madrid sua de valent per superar l'Eibar (2-1)

Patiment extrem de l'Atlètic de Madrid per derrotar l'Eibar (2-1) en partit corresponent a la 2a jornada de la Lliga BBVA. El campió vigent de la competició, que venia d'empatar al camp del Rayo, ha sumat el primer triomf de la temporada. Miranda i Mandzukic han marcat pels locals i Abraham Minero ha fet el gol visitant.

Els "colchoneros", que han rebut el trofeu de campions de la Lliga 2013-2014 abans del partit, han tornat a treure profit de les jugades d'estratègia. Miranda i Mandzukic, tots dos de cap, han demostrat que l'Atlètic de Madrid continua treballant les jugades a pilota parada. Els bascos, però, no s'han rendit. Al minut 33, bona combinació en atac i xut a l'escaire del català Abraham Minero. Probablement, el millor gol de la jornada.

Simeone, que ha purgat el segon dels vuit partits de sanció, ha viscut la segona part amb nervis des de la llotja. L'Eibar li ha posat més passió, però ha desaprofitat una ocasió molt clara per empatar. Al minut 87, Ángel ha rematat massa creuat.