L'Atlètic de Madrid ja pensa en els vuitens de la Lliga de Campions després de guanyar al camp del Rostov

L'equip madrileny, amb 3 victòries en 3 jornades, té peu i mig als vuitens de la Champions. El Bayern de Munic i el PSG han aparcat les seves crisis, l'Arsenal ha sumat una golejada i el Besiktas ha donat la sorpresa al camp del Nàpols

L'Atlètic de Madrid ha guanyat el seu partit del Grup D al camp del Rostov amb un gol de Yannick Carrasco en el minut. Els de Diego Simeone, imbatuts, lideren la classificació amb 9 punts després de trencar la ratxa de 26 partits sense perdre dels russos al seu estadi.

En l'altre partit d'aquest grup, el Bayern de Munic ha dit adéu a la seva crisi de resultats (3 partits seguits sense guanyar) amb un claríssim triomf davant del PSV per 4 a 1. Müller i Kimmich, en els minuts 13 i 21, han començat a encarrilar el triomf bavarès. Narsingh ha retallat distàncies per als holandesos en el minut 41, però Lewandowski (minut 59) i Robben (84) han sentenciat.

El resultat inesperat d'aquest dimecres, a més de la inesperada golejada del Barça al Manchester City per 4 a 0, ha estat el triomf del Besiktas al camp del Nàpols en el Grup B (2-3). Els italians, que havien guanyat els seus dos partits anteriors, han encaixat un gol de l'exblaugrana Adriano en el minut 13. Aboubakar ha fet els altres dos gols turcs, l'últim i decisiu en el minut 86. El visitant Fabricio ha aturat un xut de penal d'Insigne, amb 1-2 en el marcador, al començament de la segona part.

Aquest resultat deixa la classificació molt igualada. El Nàpols és líder amb 6 punts, seguit del Besiktas amb 5. El Benfica, que ha sumat el seu triomf amb un 2 a 0 al camp del Dinamo de Kíev gràcies els gols de Salvio i Cervi, és tercer, amb 4 punts, 3 més que els ucraïnesos.

En el Grup A, Arsenal i PSG, que encara no han perdut cap partit, tenen ben encarada la classificació per sls vuitens. Els anglesos han apallissat el Ludogorets per 6 a 0. El xilè Alexis Sánchez ha obert el marcador amb el gol de la jornada. Walcott i Chamberlain han sentenciat abans del descans i Ozil ha fet un hat-trick a la segona part.

Els d'Unai Emery, per la seva banda, han estat pragmàtics davant del Basilea i han deixant enrere per una nit les crítiques per la seva trajectòria a la lliga francesa. Ángel Di Maria, Lucas i Edinson Cavani han estat els autors dels gols. PSG i Arsenal sumen 7 punts a la classificació, mentre que els altres dos equips del grup només en tenen un.