Simeone en una imatge d'arxiu (EFE)
Simeone en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

L'Atlètic de Madrid amb Simeone com a entrenador no ha guanyat mai a l'estadi del Llevant

Un dels aspirants a guanyar la Lliga, l'Atlètic de Madrid, no ha vençut en cap de les seves quatre visites a l'estadi del Llevant des que el dirigeix el tècnic argentí. Diumenge es juga les opcions al títol en aquest escenari.

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid a les ordres de Diego Simeone no ha guanyat en cap de les seves quatre visites a l'estadi del Llevant, el Ciutat de València, on diumenge l'equip madrileny defensarà les seves opcions de guanyar la Lliga en la penúltima jornada de la competició. La temporada passada els de Simeone van empatar a 2. La temporada 2013-14, la que es van proclamar campions de Lliga, van perdre per 2 a 0 al seu estadi maleït. La 2012-13 van firmar un empat a 1, i la primera de l'argentí com a tècnic de l'Atlètic el Llevant va guanyar, també per 2 a 0.

La mala ratxa en aquest escenari de l'aspirant a guanyar aquesta Lliga no comença amb l'arribada del "Cholo". L'any previ, quan Quique Sánchez Flores era l'entrenador atlètic, l'equip també va perdre per 2 a 0, el resultat més repetit de la sèrie. L'última victòria visitant al Ciutat de València va ser el 28 d'octubre del 2007, amb Javier Aguirre d'entrenador. 

El Llevant, tot i ser ja matemàticament equip de Segona, serà un dels àrbitres en aquest títol pel que lluiten FC Barcelona, Atlètic i Reial Madrid. Culers i madridistes confien que els atlètics punxin una temporada més tot i que, en aquesta ocasió, Simeone no els dirigirà en el sentit més estricte. L'argentí, sancionat, ha de seure a la grada els últims partits de lliga.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut