Sito Alonso en una imatge del partit de Madrid
Bàsquet

L'arrencada del nou projecte del Barça Lassa empitjora els números del de Bartzokas

El Barça s'ha complicat la vida, i molt, a l'Eurolliga. La derrota a la pista del Madrid és d'aquelles doloroses, per la rotunditat i pel que significa perdre així davant l'etern rival. La situació dels blaugranes és molt delicada. Són dotzens, amb 4 victòries i 8 derrotes, i l'accés als play-offs és gairebé un somni impossible.

Actualitzat

L'equip blaugrana només ha guanyat un partit fora de casa (a la pista de l'Armani de Milà) en aquesta competició durant tot el 2017. A més, si mirem els números, en aquest punt de la temporada, és pitjor amb Sito Alonso que amb Giorgos Bartzokas.

La comparativa amb el Barça de Giorgos Bartzokas és de - 2 victòries en el global de totes les competicions. Això vol dir que el Barça ho fa pitjor que l'any passat. Tot i que és veritat que fins al desembre l'equip de Bartzokas dirigit per Tyrese Rice va aguantant i després es va acabar desplomant. Així doncs, el Barça, amb la situació de l'any passat que ja era dolenta per ella mateixa, aquest any dobla l'aposta i encara l'empitjora més.

El Barça és l'únic equip de l'Eurolliga que no ha guanyat aquesta temporada fora de casa. Si es té en compte els partits de la temporada passada, el Barça Lassa ha perdut els últims 8, i si ens fixem en xifres naturals d'aquest 2017 que estem a punt d'acabar, l'equip blaugrana ha perdut 17 dels darrers 18 partits lluny del Palau.

La situació és, doncs, molt complicada i ara mateix els equips de play-off ja estan a dues victòries, pràcticament a 3. S'haurà de buscar una ratxa de 5 / 6 victòries consecutives. Difícil, perquè entremig hi ha el CSKA de Moscou.

L'equip de Sito Alonso finalitzarà la primera volta jugant a casa contra l'Unicaja i a la pista del Baskonia i del Khimki de Giorgos Bartzokas a Rússia. Si es guanyessin aquests tres partits s'igualaria el percentatge de derrotes-victòries de la temporada passada a l'Eurolliga a la primera volta. Però ara per ara, i sobretot pel que es va veure en el partit contra el Madrid a partir del descans, l'equip dona poques garanties.

ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut