Actualitat blaugrana

Laporta reitera la confiança en Rijkaard per tancar d'una vegada el debat sobre futurs entrenadors

El Barça, malgrat tot, està viu en tres competicions, però això no evita que la irregularitat de l'equip hagi encetat un debat sobre el futur entrenador blaugrana. Diversos corrents d'opinió donen per fet que Rijkaard no continuarà però de moment, i amb independència del que passi demà al Camp Nou, l'holandès compta amb la confiança del president. Joan Laporta ha sortit al pas dels rumors i ha refermat la seva confiança en l'holandès davant de futuribles com Mourinho o Van Basten.

Actualitzat

La banqueta del Barça sembla ser el centre d'una subhasta si es té en compte molta de la informació publicada recentment i que assegura que Frank Rijkaard no continuarà al capdavant de l'equip. Per això han aparegut noms de possibles futuribles com Mourinho i Van Basten. Fins i tot es va assegurar que la directiva blaugrana havia ofert la direcció de l'equip a Johan Cruyff en cas de destitució de Rijkaard.

Atesa la insistència d'aquests rumors, avui Joan Laporta ha sortit en defensa del seu tècnic. I el president blaugrana ha estat taxatiu. Abans, però, Laporta ha reconegut que en moments complicats d'aquesta temporada el club s'ha plantejat solucions per millorar el rendiment de l'equip" però en cap cas s'ha parlat de la destitució de Rijkaard. "La meva il·lusió seria acabar el mandat amb el mateix entrenador", ha dit Laporta, perquè seria una mostra clara d'"estabilitat". 

Laporta ha expressat l'afecte i la confiança del club en l'entrenador holandès i les seves qualitats i capacitats per dirigir el FC Barcelona. I és que, segons sembla, quan es doni el relleu a la banqueta el més ben posicionat per fer-se càrrec de l'equip serà Marco Van Basten i no pas Mourinho. Laporta estaria totalment en contra que el portuguès ocupés algun dia la banqueta del Barça, tot i els bons resultats que ha recollit al Porto i al Chelsea.

Anar al contingut