Ronald Koeman en el partit que enfrontava l'Everton contra el Brighton (Reuters)
Futbol

L'alcalde de Liverpool carrega contra Koeman pels mals resultats de l'Everton

El mal inici de temporada de l'Everton, que només ha sumat 8 punts dels 24 disponibles, ha encrespat els ànims dels seguidors "toffees", entre els quals hi ha l'alcalde Joe Anderson

Manel PriegoActualitzat

L'entrenador de l'Everton, Ronald Koeman, torna a estar en el punt de mira després del discret inici de temporada que ha fet el seu equip, que en l'última jornada ha patit per arrencar un empat (1-1) contra el Brighton, equip recentment ascendit a la Premier League.

Una de les personalitats més molestes amb la direcció del tècnic holandès és l'alcalde de Liverpool, Joe Anderson, seguidor confès de l'Everton.

Anderson, del Partit Laborista, assenyala Koeman com el principal problema de l'equip i assegura que l'exjugador del Barça no sabrà trobar la solució. També comenta que l'entrenador hauria de ser jutjat pels resultats, no gaire bons fins al moment, i es pregunta si algun jugador ha millorat des que Koeman va arribar al Goodison Park.

L'Everton ha aconseguit 8 punts en 8 jornades de competició, i ocupa la setzena posició de la classificació, només tres punts per sobre del descens.

Anar al contingut