Motociclisme

L'ajornament del GP del Japó permetrà que alguns pilots accelerin la seva recuperació de cara a Jerez

El tancament d'una part de l'espai aeri mundial va provocar la suspensió del Gran Premi del Japó de motociclisme, que s'havia de disputar aquest cap de setmana. Aquesta anul·lació ha tingut el seu vessant positiu. Els pilots amb problemes físics ho estan aprofitant per accelerar la seva recuperació, entre ells Jorge Lorenzo, i diversos de catalans, com Toni Elias. El pilot manresà treballa amb el seu fisioterapeuta, Ricard Huèlamo, i a Jerez confia a millorar el quart lloc que va aconseguir en la cursa inaugural a Qatar.

Actualitzat
El peu del corredor de Manresa ja està molt recuperat. El dit petit va més lent, i és el de la mà esquerra, que acciona un embragatge molt dur. Però Elias està molt content, ja s'entrena amb bicicleta i no té el dolor ni les molèsties que va notar a Qatar. També és optimista Jorge Lorenzo, en plena forma després de córrer al circuit de Losail encara mancat de condició física per una caiguda durant la pretemporada.

I Valentino Rossi no està lesionat, però es refà de la rebrincada que es va fer fent motocròs. Dani Pedrosa confia en les noves peces per a la Honda, que a Qatar es movia com un cavall desbocat i finalment va acabar vuitè després de fer una gran sortida.

Marc Márquez, sense cap problema, s'entrena aquests dies amb bicicleta amb el seu germà Àlex. És tercer del Mundial a la cilindrada petita després d'una primera cursa molt emocionant. A Jerez buscarà una victòria que es disputarà amb un altre català, Pol Espargaró, i amb Effren Vázquez i Nico Terol.
Anar al contingut