L'Ahtletic guanya el Salzburg (0-1) a la Lliga Europa i l'Atlètic de Madrid goleja l'Udinese (4-0)

L'Athletic de Bilbao ja és als setzens de final de la Lliga Europa. Els de Marcelo Bielsa, que ja eren líders del grup F abans del partit, han segellat el pas matemàtic a la següent ronda, després de derrotar el Salzburg (0-1). El gol l'ha marcat Ander Herrera, al minut 37, després de culminar amb una bona definició una passada de Muniain. D'altra banda, al Calderón, l'Atlètic de Madrid ha golejat l'Udinese (4-0) i ha recuperat la primera posició del grup I. Al descans, els matalassers ja guanyaven 3-0 amb gols d'Adrián López (2) i Diego (1). En la represa, Falcao ha arrodonit la golejada amb una diana.

No es va deixar sorprendre l'Athletic de Bilbao, tot i que només va poder guanyar per la mínima el Salzburg. Pocs minuts després de la mitja hora de joc, una passada d'Iker Muniain la va aprofitar Ander Herrera per batre el porter austríac. Aquesta victòria classifica l'equip basc per als setzens de final de la Lliga Europa i els permet afrontar amb optimisme el partit contra el Barça en la Lliga.

La clara victòria de l'Atlètic de Madrid sobre l'Udinese, que va encetar Adrián abans dels 10 minuts de joc, permet a l'equip matalasser assegurar-se el liderat del seu grup de la Lliga Europa, però encara no s'ha classificat per als setzens de final. El 2 a 0 també va ser obra d'Adrián, amb un cop de cap sobre una pilota centrada per Antonio López. El brasiler Diego Rivas va firmar el 3 a 0 després de protagonitzar una gran jugada personal. El pòquer de gols el va tancar l'actual estrella de l'Altlètic el colombià Falcao en un altre excel·lent acció individual. Després d'aquesta victòria, la segona consecutiva després de guanyar el Saragossa en la Lliga, el tècnic de l'Atlètic de Madrid, Gregrorio Manzano, s'ha refermat en el càrrec.