Michael Oliver ha xiulat un polèmic penal i ha expulsat Buffon per protestar (Reuters)
Lliga de Campions

La UEFA condemna enèrgicament l'assetjament patit per l'àrbitre anglès Michael Oliver i la seva dona

"Estem en contacte amb ells per oferir-los el nostre suport i confiem plenament en què les autoritats competents prenguin mesures contra les persones que s'hagin comportat de manera inadequada dins i fora de les xarxes socials", ha afirmat un portaveu de la UEFA a BBC Sport

Actualitzat
La UEFA ha afirmat aquest dilluns que "condemna enèrgicament" l'assetjament patit per Michael Oliver i la seva dona després que l'àrbitre anglès xiulés un penal a favor del Reial Madrid dimecres durant el temps afegit del partit de tornada de quarts de final de la Lliga de Campions contra la Juventus al Bernabéu.
   
"Estem en contacte amb ells per oferir-los el nostre suport i confiem plenament en què les autoritats competents prenguin mesures contra les persones que s'hagin comportat de manera inadequada dins i fora de les xarxes socials", ha afirmat un portaveu de la UEFA a BBC Sport.
   
La policia britànica va obrir una investigació sobre l'assetjament a Lucy Oliver, esposa de Michael Oliver i que també va rebre nombrosos insults a través de Twitter, informa la BBC. L'esposa del col·legiat va rebre missatges de text amenaçadors després que el seu número de telèfon mòbil es fes públic a les xarxes després del partit.
  
Anar al contingut