Pedro Gil celebra un dels seus gols a l'exhibició davant de Moçambic (FEP)
Hoquei Patins

La selecció espanyola es desfà de Moçambic i s'enfrontarà a Alemanya a les semifinals del Mundial

Partit de tràmit per als de Quim Paüls, que han passat per sobre de la selecció de Moçambic sense grans esforços(9-0). Espanya es planta a semifinals i és ferma candidata a endur-se el títol mundial per sisena vegada consecutiva

Actualitzat

La selecció espanyola d'hoquei patins segueix intractable al Mundial de França, 9 a 0 davant de Moçambic i pas directe a les semifinals.

La selecció ha sortit a resoldre el partit des del primer minut amb l'estratègia molt clara, no perdre el control de la pilota en cap moment, relegant  Moçambic a algun eventual i estèril contraatac.

Tots els gols han tingut accent català. Destacat paper de Pedro Gil que, a més de dirigir l'ofensiva d'Espanya, ha marcat cinc gols. Edu Lamas, per la seva banda, n'ha fet  tres més i, per últim, Adroher s'ha sumat a la festa amb un altre gol.

Ara els de Quim Paüls s'enfrontarà a Alemanya que ha eliminat de forma sorprenent a Itàlia per 7 a 6, mentre que a l'altra banda del quadre la semifinal està per definir entre el Portugal-Xile i l'Argentina-França.

Anar al contingut