Futbol

La Segona A enceta la segona volta amb el derbi Sabadell-Girona, a Esport3

La Segona A enceta la segona volta amb el derbi Sabadell-Girona, en directe al canal Esport3 i al web Esport3.cat, a partir de les sis de la tarda. Els arlequinats buscaran la segona victòria consecutiva davant l'afició. Per la seva banda, els de Rubi visiten la Nova Creu Alta amb l'objectiu de mantenir-se en la zona d'ascens directe a Primera.

Actualitzat
La Segona A enceta la segona volta amb el derbi Sabadell-Girona, en directe al canal Esport3 i al web Esport3.cat, a partir de les sis de la tarda.

El Sabadell buscarà contra el Girona la segona victòria consecutiva davant l'afició. Amb el triomf de la setmana passada contra l'Alcorcón, els de Lluís Carreras van posar fi a una ratxa de dos mesos sense guanyar a casa.

De la victòria del Sabadell contra l'Alcorcón en va prendre bona nota l'entrenador del Girona, Rubi, des de la llotja de la Nova Creu Alta. Els gironins volen mantenir-se en zona d'ascens directe, però per això serà vital marcar. Fa dues jornades, però, que no veuen porteria.

En l'últim derbi a la Nova Creu Alta, el Girona va guanyar 2-3, amb un gol de Moha, ara a les files del conjunt arlequinat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut