L'estadi de Las Gaunas, la proposta presentada per la Santboiana
Rugbi

La Santboiana presenta la seva candidatura per organitzar la final de la Copa del Rei a... Logronyo!

L'equip del Baix Llobregat, finalista de la Copa del Rei, proposa l'estadi de Las Gaunas, a Logronyo, per no jugar la final a Valladolid, contra el Salvador

Actualitzat

La Unió Esportiva Santboiana ha presentat aquest dimarts a la Federació Espanyola de Rugbi una candidatura per organitzar la final de la Copa del Rei, que l'equip del Baix Llobregat ha de jugar contra El Salvador de Valladolid.

La peculiaritat d'aquesta candidatura és que l'estadi que proposa la Santboiana és l'estadi de Las Gaunas, a Logronyo. El document confirma que tant l'Ajuntament de Sant Boi com el consistori de Logronyo subscriuen l'acord com a entitats col·laboradores.

Aquesta iniciativa de la Santboiana arriba com a alternativa a la candidatura que sembla comptar amb més adhesions en el si de la Federació, l'organisme que ha de prendre la decisió final: l'estadi José Zorrilla de Valladolid.

L'equip català es resisteix a aquesta ubicació perquè estima que no seria un estadi neutral, i proposa una seu equidistant, i situada a mig camí de zones amb gran tradició en el món del rugbi, com són Valladolid, Madrid, el Pais Basc i Catalunya. I amb un gran aforament per contribuir a l'expansió de l'esport a tot l'Estat.

La iniciativa ha estat molt ben acollida a Logronyo i també a les xarxes socials, on ha triomfat el hashtag #ensayoenlasgaunas. La decisió de la Federació es donarà a conèixer en els pròxims dies.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut