Futbol

La Lliga Europa coneixerà avui el nom dels dos finalistes

La Lliga Europa coneixerà avui els noms dels dos finalistes. Un serà per al Fulham o bé per a l'Hamburg, que vol jugar la final a casa. L'altre candidat podria ser l'Atlètic de Madrid. Abans, però, els de Quique Sánchez Flores hauran de superar amb èxit l'últim peatge que els queda: la visita a Anfield. Contra el Liverpool, defensaran l'avantatge mínim del partit d'anada per aconseguir la seva segona final aquesta temporada, ja que també jugaran la de la Copa del Rei.

Actualitzat
L'Atlètic de Madrid s'aferra al gol de Diego Forlán fa una setmana al Calderón per arribar a la final de la Lliga Europa. Amb una temporada discreta a la Lliga, els matalassers se centren en la final de la Copa del Rei i la Lliga Europa per salvar la temporada que es podria saldar amb un doblet. Però Anfield és Anfield, i el Liverpool confia en la màgia del seu estadi per remuntar l'eliminatòria.

"Queda molt clar que comencem perdent, però tenim a favor l'atmosfera i els seguidors... Anfield és un camp totalment diferent i, afortunadament, sentirem la seva pressió i l'Atlètic la sentirà més que nosaltres", assegura Rafa Benítez, tècnic del Liverpool.

Amb la baixa de Fernando Torres per lesió, Rafa Benítez dubta entre N'gog i Kuyt per acompanyar Babel a la davantera. A l'Atlètic, Quique Sánchez Flores recupera Kun Agüero, que es va perdre el partit d'anada, i té el dubte d'Uifalusi. Els madrilenys no arriben a una final europa des de l'any 86, quan van perdre la final de la Recopa d'Europa. Anfield és l'últim obstacle abans de la final d'Hamburg.
Anar al contingut