Dani Alves ha inaugurat el marcador en la final de la Copa d'Itàlia (Reuters)
Futbol internacional

La Juventus s'imposa al Lazio i es proclama campiona de la Copa d'Itàlia (2-0)

L'exblaugrana Dani Alves i Bonucci han fet els gols de la victòria contra el Lazio d'una "Vecchia Signora" que segueix somiant un triplet històric

La Juventus de Torí s'ha proclamat campiona de la Copa d'Itàlia després d'imposar-se al Lazio en la final disputada a l'Olímpic de Roma (2-0). La "Vecchia Signora" ha revalidat el títol per tercera temporada consecutiva i segueix somiant en la conquesta d'un triplet històric ja que lidera la lliga italiana i el pròxim 3 de juny disputarà la final de la Champions a Cardiff.

El rival del Reial Madrid en la final de la Lliga de Campìons n'ha tingut prou amb 25 minuts per deixar sentenciat el partit. L'exblaugrana Dani Alves ha inaugurat el marcador en el minut 12 i en el 24, Bonucci ha fet el segon i definitiu que ha certificat el triomf dels torinesos.

El Lazio, amb el català Keita Baldé a l'onze titular, ha intentat reaccionar però ha estat incapaç de batre la porteria defensada pel brasiler Neto. Amb aquesta victòria, la Juve suma la dotzena Copa del seu palmarès i ha fet el primer pas per conquerir un triplet històric.