La Juventus ha topat amb la Sampdoria (EFE)

La Juventus, pròxim rival del Barça a la Champions, cau amb la Sampdoria (3-2)

L'equip de Torí anava perdent per 3-0 en el minut 79 de partit, però ha pogut maquillar el marcador en els últims deu minuts gràcies a dues dianes d'Higuaín i Dybala en el temps afegit

La Juventus, proper rival del FC Barcelona a la Champions aquest dimecres, ha caigut a domicili amb la Sampdoria (3-2). Tot i que el resultat final sembla el d'un partit molt igualat, l'equip de Torí anava perdent per 3-0 en el minut 79 de partit, però ha pogut maquillar el marcador en els últims deu minuts.

Tots cinc gols han estat a la segona part: Duván Zapata ha inagurat el marcador en el minut 52 (1-0), Lucas Torreira ha marcat el 2-0 en el 72 i Gian Marco Ferrari ha arrodonit l'electrònic amb el 3-0 (79').

Quan semblava que el partit estava tancat, i ja en el temps afegit l'àrbitre ha xiulat un penal a favor de la Juve que Higuaín ha fet pujar al marcador (91'). tres minuts després Dybala ha fet el que seria el resultat final, el 3-2.