Futbol

La jornada d'aquest dissabte de la Primera i la Segona A de futbol, al canal Esport3

El canal Esport3 dedica aquest dissabte bona part de la programació al seguiment de la jornada de les lligues de Primera i Segona A de futbol, amb amplis resums i transmissions de partits en què participin equips catalans. Aquest temps dedicat a la lliga de futbol es completarà amb la transmissió d'un matx de la lliga de futbol sala.

Actualitzat
El canal Esport3 dedica aquest dissabte bona part de la programació al seguiment de la jornada de les lligues de Primera i Segona A de futbol, amb amplis resums i transmissions de partits en què participin equips catalans. Aquest temps dedicat a la lliga de futbol es completarà amb una transmissió d'un matx de la lliga de futbol sala.

L'interès principal de la programació de dissabte de la Primera Divisió se centra en el partit que el Reial Madrid disputarà a Valladolid. El programa "Esport Club" oferirà, a partir de les 21.50 i amb 70 minuts de durada, un resum de les millors imatges i opinions d'aquest matx jugat a la capital castellana. Amb la narració de Francesc Sòria i Xevi Bardolet.

Abans, i al llarg de la tarda, el canal Esport 3 transmetrà en directe els partits que disputaran dos dels tres equips catalans de la Segona A: el que el Barça B jugarà al Miniestadi amb el líder de la categoria, l'Elx, a partir de les 17.55 i amb la narració de Jordi Sunyer, Jordi Gonzalvo i Laura Brugués, i el que el Sabadell jugarà a la Nova Creu Alta amb el Múrcia, a partir de les 19.55 i amb la narració de Lluís Cervelló i Jordi Gonzalvo.

Finalment, cal remarcar que les transmissions de dissabte del canal esportiu de TV3 relacionades amb el món de futbol es completaran amb la transmissió, a partir de les 13.00, del partit de Lliga de Primera Divisió de Futbol Sala que disputaran a la població d'Alcalá de Henares els equips Inter Movistar i El Pozo de Múrcia. Tots dos equips es troben en les primeres posicions de la classificació, la segona i la quarta, respectivament, i són competidors directes del Barça, que n'és líder. Aquesta transmissió de Futbol Sala anirà a càrrec de Xavier Lemus, amb els comentaris tècnics de Jordi Garcia.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut