El 'Telstar 18' ha estat presentat de forma oficial (@Adidas)
Futbol internacional

La FIFA presenta el 'Telstar 18', la pilota oficial del Mundial de Rússia 2018

Es tracta de la reinvenció d'un model clàssic, que evoca l'utilitzat a la Copa del Món de Mèxic 1970 i que té un disseny nou amb la tecnologia més puntera

Actualitzat
La FIFA ha presentat aquest dijous en societat el 'Telstar 18', la pilota oficial amb la qual es disputarà el pròxim Mundial de Rússia 2018. El nou model. Es tracta de la reinvenció d'un model clàssic, que evoca l'utilitzat a la Copa del Món de Mèxic 1970 i que té un disseny nou amb la tecnologia més puntera.

La FIFA ha explicat que es tracta d'una "recreació que rendeix tribut a la primera pilota que va crear Adidas per al Mundial, una peça adornada amb panells negres, pensat perquè destaqués en les transmissions televisives de llavors en blanc i negre i que va canviar per sempre el disseny de les pilotes de futbol".
   
"El Telstar 18 exhibeix una nova carcassa, la tecnologia més nova i elements sostenibles com el seu embalatge reciclable. La pilota porta incrustat un xip de transmissió de dades en proximitat (NFC), que permet als consumidors interactuar amb la pilota mitjançant un mòbil intel·ligent", ha destacat la FIFA.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut