Futbol

La Federació Espanyola rebutja la petició de canvi de domicili del Figueres a Castelldefels

La Federació Espanyola de Futbol ha rebutjat la petició de canvi de domicili del Figueres a Castelldefels. La Federació no ha accedit a aquesta demanda, "perquè no compleix la normativa vigent i perquè s'ha de preservar l'essència de l'esport, que és en els mèrits de la competició". A més, la jutgessa del jutjat mercantil de Girona ha admès a tràmit la impugnació que va presentar el grup de petits accionistes contra el trasllat de l'equip a Castelldefels.

Actualitzat

La jutgessa del jutjat mercantil de Girona, Rosa Torra, ha admès aquest dimecres a tràmit la impugnació judicial que li va presentar la plataforma de petits accionistes que s'oposa activament al trasllat del Figueres a Castelldefels. El grup d'accionistes va impugnar els acords de la junta d'accionistes en què es va aprovar el trasllat de l'equip a Castelldefels, el passat 28 de juny.

Així mateix, aquest grup d'accionistes han fet arribar a la Federació Espanyola de Futbol la comunicació de l'admissió a tràmit de la seva impugnació judicial, poques hores abans que l'organisme del futbol estatal decidís rebutjar el canvi de domicili del Figueres a Castelldefels.

 


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut