Werner, Lewandowski i Reus són tres de les grans estrelles de la Bundesliga (Reuters)
Futbol

La Bundesliga, a punt d'alçar el teló amb l'objectiu de qüestionar l'hegemonia del Bayern de Munic

El partit inaugural enfrontarà aquest divendres els vigents campions amb el Bayer Leverkusen

RedaccióActualitzat

El partit inaugural d'aquest divendres entre el Bayern de Munic i el Bayer Leverkusen donarà el tret de sortida a la Bundesliga 2017/18. En aquesta nova temporada, el Bayern buscarà ampliar la seva hegemonia a Alemanya, on ha guanyat els 5 últims campionats de forma consecutiva, rècord històric de l'entitat.

El Bayern 2017/18 arriba marcat per les retirades de Philipp Lahm i Xabi Alonso, i els traspassos de Douglas Costa i Benatia a la Juventus. Tot i això, l'equip que dirigeix Carlo Ancelotti s'ha reforçat amb jugadors de nivell com James Rodríguez, Süle i Tolisso.

La resta d'equips de la Bundesliga intentaran, com a mínim, posar en dubte el domini del Bayern. El principal candidat és el Borussia Dortmund, que estrena tècnic, Peter Bosz. El Borussia començarà la lliga amb una bona prova al camp del Wolfsburg, que servirà per avaluar l'aposta del tècnic pel 4-3-3 amb una pressió avançada i verticalitat amb la pilota. La plantilla de Bosz no ha viscut grans variacions, a l'espera del que pugui passar amb Dembélé i Aubameyang.

L'altre equip a tenir en compte després del que es va veure la temporada passada és el RB Leipzig. Aquest any, el Leipzig ja és conegut per tots, i ha de demostrar que és capaç de ser més que un equip revelació, ja que després de quedar segons la temporada passada hauran d'afrontar un calendari carregat per la disputa de la Champions League. De moment, el Leipzig ha estat capaç de mantenir el bloc, després d'haver rebutjat ofertes molt importants, especialment les del Liverpool per Keita.

Anar al contingut