Futbol internacional

Kylian Mbappé estaria més a prop de fitxar pel PSG tot i que el Mònaco desmenteix cap acord pel seu traspàs

El seu preu rondaria els 180 milions d'euros i es convertiria en la segona operació més cara de la història del futbol, tot just per darrere el seu nou company d'equip, Neymar Jr.

Actualitzat

Kylian Mbappé Lottin no jugarà ni al FC Barcelona ni al Reial Madrid. Segons ha avançat el diari "Marca", el davanter francès serà nou jugador del París Saint-Germain. El seu preu rondaria els 180 milions d'euros i es convertiria en la segona operació més cara de la història del futbol, tot just per darrere el seu nou company d'equip, Neymar Jr.

El jove, de només 18 anys i ja internacional amb la selecció francesa absoluta, s'uniria al projecte ambiciós de Nasser Al-Khelaifi, destinat a conquerir la Lliga de Campions i a fer-se fort a la Ligue 1 francesa, després que el Mònaco aixequés el títol la temporada passada, amb Mbappé com a principal protagonista. En cas de tancar-se l'operació, el PSG es gastaria 400 milions d'euros per fitxar dos dels jugadors més desitjats del mercat, sous a banda.

El Mònaco, però, ha desmentit cap acord amb l'equip de París. Segons informa el diari "Le Parisien", el club monegasc ni tan sols ha rebut cap oferta, i Mbappé continua sent jugador del conjunt del Principat.

Anar al contingut