John Rahm es lamenta, en el Torneig de la PGA (EFE)
Golf

Kisner i Matsuyama comparteixen liderat a la PGA, mentre que John Rahm se salva pels pèls

El golfista de Biscaia, que va inaugurar el campionat amb una bona targeta (70 cops), ha punxat en la jornada de divendres amb un +4

Actualitzat

Després del segon dia de competició, Kevin Kisner i Hideki Matsuyama comparteixen el coliderat del campionat de la PGA de golf. El nord-americà es manté molt regular i ha tornat a anotar un -4 mentre que el japonès ha fet un -5 excel·lent i també aspira a guanyar el seu primer gran torneig.

La pluja ha afectat força la competició i les condicions de joc han estat molt complicades. Tant, que no han arribat a la vintena els golfistes que han completat el recorregut per sota del par. Alguns dels favorits, com Jordan Spieth, guanyador de l'Open Britànic, ha fet un +2 i Sergio García un desastrós +8 i ha quedat fora del tall.

John Rahm, tot i no fer un bon resultat, amb 75 cops (+4), encara aguanta. Després d'un optimista 70 en la jornada inaugural, el golfista de Biscaia ha presentat una targeta amb 75 cops, que ha fet que baixés de cop a la classificació general del torneig.

Anar al contingut