Kiril Lazarov és agafat durant el partit de Champions contra el Veszprem (EFE)
Handbol

Kiril Lazarov, lateral del FC Barcelona Lassa, ha signat amb l'HBC Nantes per a les dues properes temporades

El lateral dret del Barça d'handbol acaba contracte aquesta temporada i el club francès ja ha fet oficial la seva arribada

Joan CaubetActualitzat

El FC Barcelona Lassa d'handbol ha fet oficial mitjançant la seva web la sortida, a final d'aquesta temporada, del lateral dret Kiril Lazarov. El macedoni de 36 anys està complint el quart any al club, on ha aconseguit vint títols defensant la samarreta blaugrana: una Champions, dos Mundials de clubs, tres Lligues, tres Copes del Rei, quatre Supercopes d'Espanya, quatre Copes ASOBAL i tres Supercopes de Catalunya.

Lazarov, que acaba contracte aquest estiu, ha signat per les dues properes temporades amb l'HBC Nantes, el club francès on juguen l'exblaugrana Eduardo Gurbindo i David Balaguer. L'encara lateral dret del Barça, ha marcat 1.148 gols en les 18 campanyes que ha disputat a la Lliga de Campions, dels quals 55 són en l'actual temporada. A més va ser el màxim golejador del passat Mundial de França, amb 50 dianes.

"Estic molt content d'haver arribat a un acord amb el Nantes. Tinc ganes d'unir-me a un club ambiciós que no para de progressar, temporada rere temporada. Estic encantat de tenir l'oportunitat de jugar en una de les millors lligues del món i a la Champions. És un nou repte apassionant en la meva carrera", ha explicat el macedoni a la web del Nantes.

El Barça fa poc va anunciar la contractació del lateral Jule Dolenec, de 28 anys, recent medallista de bronze en el Mundial de França amb Eslovènia i que juntament amb el jove francès Dika Mem, de 19 anys, hauran d'ocupar el lloc que deixarà l'experimentat jugador macedoni.

 

Anar al contingut