Futbol

Kiko Casilla: "Guanyar el Barça davant la nostra gent seria la bomba"

El porter blanc-i-blau manté el to ambiciós dels seus companys i diu que "sortirem a guanyar perquè sortir a empatar seria un error"

Actualitzat

Kiko Casilla ha mantingut el discurs positiu de cara al derbi de dissabte que havien iniciat en dies precedents els seus companys d'equip. El porter de l'Espanyol ha mantingut que veu el seu equip capacitat per guanyar el Barça, tenint en compte la ratxa actual de cinc partits sense derrota: "Sortirem a guanyar perquè crec que seria un error sortir a empatar." 

"Guanyar el Barça durant la nostra gent seria la bomba", ha confessat el porter d'Alcover. "Seria històric perquè seria el primer triomf a l'estadi" de Cornellà-el Prat. Casilla haurà de defensar la porteria blanc-i-blava davant tres del davanters més acreditats del món. "Tinc molt respecte pels davanters del Barça, però gens de por", ha comentat. 

Casilla, format a les categories inferiors del Reial Madrid, ha evitat pronunciar-se sobre si un triomf de l'Espanyol en el derbi beneficiaria els blancs. "Jo només miro pel meu equip", ha dit. 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut