Kevin de Bruyne té clar el seu futur
Kevin de Bruyne té clar el seu futur (Reuters)
Futbol

Kevin de Bruyne estarà tres mesos de baixa

El Manchester City confirma la gravetat de la lesió del migcampista belga, un dels seus jugadors més importants

Actualitzat

El Manchester City no podrà comptar amb el mitjapunta belga Kevin de Bruyne durant els pròxims tres mesos després que es confirmés aquest divendres que s'ha fet una lesió al lligament lateral extern del genoll dret.

De Bruyne es va retirar amb molèsties en l'entrenament de dimecres passat i va aparèixer aquella mateixa nit amb crosses a la catifa vermella de la presentació del documental "All or nothing", en què es narra el dia a dia del club durant l'exitosa temporada passada.

"El Manchester City pot confirmar que Kevin de Bruyne ha patit una lesió al lligament lateral extern del genoll dret. No necessita passar pel quiròfan i estarà al voltant de tres mesos fora dels terrenys de joc. Tots al City li desitgem una bona recuperació", ha informat l'entitat a través d'un comunicat.

El belga, de 27 anys, nomenat millor jugador de l'any la passada campanya -12 gols i 21 assistències-, va tornar als entrenaments la setmana passada després de tenir un permís especial de Pep Guardiola arran de la seva participació al Mundial de Rússia.

Així, De Bruyne es perdrà alguns partits clau dels "citizens" com els duels davant el Liverpool (7 d'octubre), Tottenham Hotspur (28 d'octubre) i Manchester United (11 de novembre), a més dels duels de la fase d' grups de la Lliga de Campions.

Anar al contingut