Motociclisme

Kenny Roberts i Nicky Hayden dominen els entrenaments lliures del GP dels EUA

Dos pilots nord-americans, Kenny Roberts i Nicky Hayden, han dominat els entrenaments lliures del Gran Premi dels Estats Units. Dani Pedrosa ha quedat tercer al circuit de Laguna Seca i Valentino Rossi no ha passat de l'onzè millor temps. Pel que fa als altres pilots catalans, Toni Elías és novè; Carles Checa, dotzè, i Sete Gibernau, que té molèsties a l'espatlla esquerra, catorzè. Dissabte es disputaran els entrenaments que configuraran la graella de sortida.

Actualitzat

Marco Melandri ha estat el primer a liderar els entrenaments, però de seguida els pilots nord-americans s'han col·locat al capdavant. La pugna entre Hayden, Hopkins, Edwards i Kenny Roberts Junior ha estat molt forta i, curiosament, el més vetarà de tots, Roberts, ha estat el que més estona ha comandat la taula de classificació. Roberts ha rebaixat tres cops el seu temps i ha monopolitzat la sessió des del minut 20 fins al final. L'excampió del món ha estat el millor en les dues sessions d'aquest divendres. Darrere d'ell s'han classificat Hayden, el líder del Mundial i vencedor l'any passat a Laguna, i un sorprenent Dani Pedrosa, que en l'últim minut ha aconseguit el tercer millor registre. Valentino Rossi, que ha fet una lleugera sortida de pista, ha tingut més problemes del compte per rodar ràpid i és onzè.

Pel que fa als altres pilots catalans, Toni Elías és novè; Carles Checa, dotzè, i Sete Gibernau, que té molèsties a l'espatlla esquerra, catorzè. Dissabte es disputaran els entrenaments que configuraran la graella de sortida.

Anar al contingut