Barça

Josep M. Bartomeu: "Parlarem amb Messi perquè renovi, però abans ho farem amb Suárez i Rakitic"

El president del Barça no té cap dubte de la implicació del crac argentí amb el club i pronostica que no hi haurà cap dificultat amb la seva renovació

Actualitzat

Plat fort el dia de l'estrena de "Tot Costa", el programa esportiu de tarda de Catalunya Ràdio, entrevista a Josep Maria Bartomeu, en què ha repassat al detall l'actualitat blaugrana.

Destacat el moment que ha parlat de renovacions, des de Messi, de qui no dubta de la seva implicació amb el Barça ni que el seu futur només passa per seguir vestint-se amb la samarreta blaugrana i dóna per feta la seva renovació, "abans però, hi ha altres jugadors amb qui caldrà parlar, com Luis Suárez o Rakitic". De la renovació de Luis Enrique, el president del Barça "no està preocupat" i no preveu plantejar-se-la "fins després de Nadal", especialment després que el mateix tècnic asturià ha dit en roda de premsa que no en volia ni sentir parlar fins al final de la temporada.

Sobre les entrades i sortides de jugadors, Josep Maria Bartomeu ha posat com a exemple el cas de Denis Suárez, que després de marxar del club ha acabat tornant i fent-se un lloc en el primer equip. Missatge entre línies per a Munir, amb gairebé els dos peus al València, i explícitament per a Sergi Samper, a qui ha deixat oberta la porta del FC Barcelona.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut