Futbol

Jordi Cardoner, sobre els xiulets a l'himne: "Els socis sabran el que han de fer"

El programa "Els matins" de TV3 ha entrevistat el vicepresident de l'Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, la vigília que el Barça disputi la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club

Actualitzat

El govern espanyol ha exigit al Barça que faci tot el possible per evitar, demà, els xiulets a l'himne. Ho ha fet a través d'una carta personal a Bartomeu, firmada pel secretari d'Estat de seguretat del Ministeri de l'Interior, Francisco Martínez, i pel president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal. Els dos clubs estan amenaçats de sanció si hi ha xiulada.

Jordi Cardoner, vicepresident de l'Area Social del FC Barcelona, ha explicat en relació a la possible xiulada a l'himne espanyol que es produrià al Camp Nou demà dissabte que "Hi haurà gent que xiularà, d'altres potser no ho faran. Hi ha gent que m'ha dit que cantaran els Segadors, altres que s'aixecaran". Per afegir que la directiva "no som ningú per dirigir al soci i si som coherent el que ha de passar és el que la gent individualment manifesti i el conjunt serà la resultant d'aquesta lliure manifestació"

Carles Vilarrubí, molt contundent a RAC 1

Un altre directiu blaugrana, Carles Vilarrubí, s'ha manifestat també en la mateixa linia: "Tant el FC Barcelona com l'Athletic de Bilbao volem portar el partit cap el món del futbol i tot el que sigui no fer-ho és un error. Per tant, nosaltres el que hem de fer, institucionalment com a club, és recomanar a la gent que respecti les coses però tampoc podem imposar comportaments" comentava el vicepresident a "El món a RAC1".

I després també ha explicat la seva postura personal al respecte: "Em sento incòmode, sóc incapaç de xiular qualsevol himne", ha puntualitzat el directiu blaugrana, que ha dit que els ciutadans tenen "llibertat" per expressar-se com volen. "Nosaltres volem reinvidicar el futbol", ha dit el vicepresident, que considera que és un tema que s'està fent massa gran. "Què hem de fer? Què pot fer el Barça? No som els organitzadors. És un debat fals."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut