Barça

Joan Laporta: "Messi ja m'ha felicitat"

Joan Laporta ha estat entrevistat aquest dilluns a "El Matí de Catalunya Ràdio" per Laura Rosel, i ha afirmat que té el convenciment que Messi es vol quedar

Redacció Esport3Actualitzat

El nou president del Barça ha explicat a "El Matí de Catalunya Ràdio" que no incorporarà Víctor Font al seu projecte i que ell té un model de club diferent del de Toni Freixa i Font. Laporta ha afirmat que la idea d'una junta d'unitat ja es va proposar i no funcionaria.

Laporta ha explicat que el primer que vol fer és una auditoria a fons per saber l'estat economicofinancer del Barça i poder-hi aplicar el seu pla de xoc.

D'altra banda, Laporta ha manifestat que la imatge de Messi passant per les urnes amb el seu fill és una prova que el capità s'estima el Barça i "que té el convenciment que es vol quedar".

Sobre l'anècdota viral de la jornada, Joan Laporta assegura que no ha parlat amb la noia amb qui es va fer la fotografia i que s'ha fet viral pel comentari: "Quan facis divuit anys, truca'm".

"En el Dia de la Dona, ningú m'ha d'explicar què és la reivindicació per la igualtat de gènere. El vídeo amb la noia, tret de context, sembla una altra cosa."

La jove, que també ha estat entrevistada per "El Matí de Catalunya Ràdio", ha afirmat que el que més l'ha molestat és que s'hagi dit que li demanava feina: "Les dones no ens venem per una foto", ha dit taxativament.

Ferran Reverter serà el nou CEO blaugrana

El nou president blaugrana també ha anunciat en declaracions al programa "El món a RAC1" que Ferran Reverter serà el nou director general del club en lloc d'Òscar Grau. Reverter era, fins ara, conseller delegat de MediaMarktSaturn.

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut