Barça

Joan Laporta manifesta en un acte preelectoral que intentarà fitxar Pogba

Joan Laporta ha obert la porta dels fitxatges en la precampanya electoral a la presidència del FC Barcelona. L'expresident ha citat Pogba com la seva gran aposta.

Actualitzat

Joan Laporta, precandidat a les eleccions presidencials del FC Barcelona, ha posat sobre la taula el primer gran fitxatge del seu projecte esportiu. L'expresident del club des del 2003 fins al 2010 ha deixat caure el nom de Paul Pogba, migcampista de la Juventus, com el del jugador "que més s'adapta al nostre estil de joc".

L'aspirant a tornar a la presidència del Barça ha tret pit de la seva bona relació amb Mino Raiola, representant del futbolista francès, i amb Éric Abidal, el futur secretari tècnic si Laporta guanya les eleccions, amb el mateix futbolista. Això sí, ha assegurat que abans de tancar l'operació parlaria amb Luis Enrique.

En un acte a la seva seu electoral, el precandidat ha assegurat que el Barça no necessita fer gaires fitxatges perquè té un equip compensat. En la seva opinió, la situació és totalment diferent en el filial. "La gestió que s'ha fet aquests anys a la Masia l'ha portat a una situació de desmantellament", ha dit un Laporta que ha tornat a reivindicar els seus anys al front del club davant les crítiques de Josep Maria Bartomeu i a atacar la gestió del seu adversari.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut