Joan Laporta vol preparar unes eleccions modèliques. (Foto: ACN)
Joan Laporta vol preparar unes eleccions modèliques. (Foto: ACN)
Barça

Joan Laporta anuncia que el 13 de juny se celebraran les eleccions a la presidència del Barça

Joan Laporta ha comparegut davant la premsa per anunciar que el 13 de juny és la data escollida per celebrar les eleccions a la presidència del Barça. Aquesta decisió ha arribat després d'una nova reunió itinerant de la junta directiva del club, que ha tingut lloc a Vic. En els últims dies, els jugadors blaugranes ja havien expressat el seu desig que els comicis fossin a final de temporada, per no interferir en la bona marxa de l'equip.

Actualitzat
Després que s'estudiessin diferents opcions, finalment el diumenge 13 de juny ha estat el dia elegit. Una jornada sense partit al Camp Nou i amb la temporada ja acabada. 

Ja han anunciat la seva intenció de participar en la cursa electoral els vicepresidents Alfons Godall i Jaume Ferrer, així com Agustí Benedito i Jaume Guixà. S'espera també que hi participi l'exvicepresident Sandro Rosell.

El calendari electoral

És l'últim diumenge que permeten els Estatuts. El tret de sortida del procés serà el dia 30 d'abril, amb la convocatòria oficial de les eleccions. La recollida de firmes començarà el 24 de maig, és a dir, quan ja haurà acabat la temporada. A partir d'aquell dia, el calendari serà el següent. Entre l'1 i el 4 de juny es proclamaran les candidatures, que podran fer campanya electoral fins a l'11 de juny. L'endemà serà de dia de reflexió i el 13 de juny es faran les votacions.

El nou president, que substituirà Joan Laporta, començarà el seu mandat de sis anys a partir de l'1 de juliol.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut