Barça

La junta directiva del Barça es reuneix avui a Vic per debatre la data de les eleccions a la presidència

Aquest divendres es podria saber la data de les eleccions a la presidència del Barça. És un dels punts de l'ordre del dia a la reunió de la junta directiva que el club blaugrana celebrarà avui a Vic i que començarà a dos quarts d'una del migdia. Posteriorment, a les 5 de la tarda, el mateix Joan Laporta compareixerà en roda de premsa per fer oficials les decisions adoptades. Segons els estatuts del Barça, l'últim dia hàbil per celebrar-les és el 15 de juny, i el diumenge 13 podria ser la data triada. En tot cas, la data definitiva només s'anunciarà si hi ha un ampli consens entre els directius.

Actualitzat
La junta directiva del Barça es desplaça avui fins a Vic, on a partir de dos quarts d'una del migdia començarà una nova junta itinerant. El vicepresident econòmic blaugrana, Joan Boix, va confirmar ahir en declaracions a Catalunya Ràdio que avui es parlarà de la possible data de les eleccions i s'aprovarà una assignació econòmica per mantenir la seguretat personal a Joan Laporta un cop deixi la presidència del Barça.

Joan Boix també va reconèixer que Alfons Godall s'ha compromès a assistir a la presentació de la candidatura de Jaume Ferrer en cas que l'hi convidin. El vicepresident econòmic va admetre que se sent decebut del fet que no hi hagi acord entre Godall i Ferrer per fer una única candidatura continuista.


Anar al contingut