Barça

Es presenta la precandidatura d'Alfons Godall, l'opció continuista a la presidència del Barça

Ha entrat en escena un altre precandidat a la presidència del FC Barcelona. Es tracta del vicepresident de l'àrea social del club, Alfons Godall, que representa l'opció continuista. Godall compta amb el suport de l'actual president del Barça, Joan Laporta, i de companys de junta com el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, o el tresorer del club, Xavier Sala i Martín, que va fer un discurs introductori en què va dir, literalment, que ara el soci "podrà votar perquè el somni continuï". Per cert, Laporta va explicar que hi ha molts números perquè les eleccions es facin al final de la temporada, per no entorpir la marxa de l'equip.

Actualitzat
Cal recordar que la candidatura d'Alfons Godall és una de les dues candidatures que surten de l'actual junta directiva del Barça. L'altra és la que encapçala Jaume Ferrer, el vicepresident de l'àrea de patrimoni de l'entitat.

Sala i Martín carrega contra Rosell

Joan Laporta fins i tot es va emocionar en la posada de llarg del que voldria que fos el seu successor en la presidència del FC Barcelona. La presentació de la candidatura d'Alfons Godall va deixar clara l'estratègia que seguirà el grup continuista en la campanya electoral.

El candidat s'encarregarà de recordar com de bé han dirigit el club amb Joan Laporta com a president, i Xavier Sala i Martín tindria més marge per a l'enfrontament cos a cos amb la resta de candidats. En l'acte de presentació d'aquest dilluns Sala i Martín va aprofitar per llançar els primers atacs contra la que serà la candidatura a batre, encapçalada per l'exvicepresident esportiu Sandro Rosell, sobre qui ha penjat la culpa que Rijkaard pogués haver estat destituït o quan el club va estar a punt de perdre Eto'o, "perquè algú es va oposar per no molestar el president" del Reial Madrid.

En el seu discurs, Godall, que va aparèixer al costat de l'eslògan del seu equip "+Barça" (més Barça), es va recolzar en l'"experiència" i a continuar amb el "model d'èxit" que ha portat al Barcelona al moment en el qual es troba l'entitat. Va agrair profundament el suport de Laporta i es va emocionar quan va anomenar el president i després el seu pare, també a la sala abarrotada.

Soriano participarà en les eleccions

El president d'Spanair, Ferran Soriano, ha confirmat que participarà activament en les eleccions vinents al FC Barcelona, encara que no ha revelat si ho farà integrant-se en alguna precandidatura o liderant-ne una de pròpia. "Quan es fixi el període electoral hi participaré i explicaré el que penso, perquè en els cinc anys que vaig ser al club vaig poder aprendre moltes coses", ha declarat Soriano durant una entrevista al programa de TV3 "Divendres".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut