Futbol

Jimmy Durmaz respon a les amenaces racistes després de la seva falta decisiva en el Suècia-Alemanya

El migcampista suec ha llegit un comunicat, amb el suport de tota la selecció, en què expressa el seu rebuig als insults i les amenaces rebudes

Actualitzat

Jimmy Durmaz, migcampista internacional suec, va haver de fer front a nombroses amenaces de caire racista després d'haver comès la falta que va donar lloc al gol de Toni Kroos en temps de descompte de l'Alemanya-Suècia (2-1). El jugador del Toulouse –d'ascendència turca, però nascut a Suècia, ha volgut contestar a les amenaces i ho ha fet amb el suport de tots els seus companys i també del seleccionador, Janne Andersson.

Durmaz va llegir davant la premsa un comunicat en què explicava que els jugadors ja estan acostumats a rebre insults i desqualificacions, "però que em diguin 'maleït estranger', 'bombarder suïcida' o que amenacin la meva família i els meus fills, això ja és inacceptable", ha indicat. Durmaz ha manifestat el seu orgull per defensar la samarreta de la selecció sueca i ha agraït les mostres de suport rebudes arran de les amenaces. Finalment , tots els seus companys han cridat ben fort "A la merda el racisme! (Fuck racism)"

 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut