Mascherano a la semifinal de Champions contra el Bayern de Munic (Reuters)
Barça

Javier Mascherano iguala Ronald Koeman en partits oficials amb el FC Barcelona

El defensa argentí arriba als 264 partits oficials amb el FC Barcelona i iguala així l'heroi de la primera Champions blaugrana

Javier GarcíaActualitzat

Javier Mascherano ha arribat a la xifra de 264 partits amb la samarreta blaugrana al recital que va oferir aquest diumenge el FC Barcelona contra el Celta de Vigo al Camp Nou, amb el resultat favorable al club culer per 6 a 1. D'aquesta manera el defensa argentí es col·loca entre els cinc jugadors estrangers amb més partits jugats al Barça i iguala un mite del club, Ronald Koeman.

L'argentí, de 31 anys, ha arribat a aquest número en la seva cinquena temporada. Des que va arribar al club en la temporada 2010-2011 de la mà de Guardiola ha guanyat dues Champions League, tres Lliges, dues Copes del Rei, dues Supercopes espanyoles, dues Supercopes d'Europa i dos Mundials de Clubs. En total, Mascherano ha guanyat 15 títols, tres més que Koeman, que va pertànyer al FC Barcelona durant sis temporades (1989-1995), etapa en la qual destaca la primera Champions League del Barça amb el seu gol contra la Sampdoria.

El següent objectiu de l'argentí és atrapar un altre mite, Phillip Cocu. Amb 292 partits oficials, el migcampista holandès és el quart estranger amb més partits jugats amb la samarreta blaugrana. Aquest dimecres Mascherano podria superar Koeman al partit contra l'Sporting de Gijón i situar-se en 265 partits. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut