Barça

Javier Mascherano renova amb el Barça fins a l'estiu del 2019 i diu que aquest serà el seu últim contracte

Javier Mascherano serà jugador del FC Barcelona fins al 30 de juny del 2019. La seva clàusula de rescissió és de 100 milions d'euros.

Actualitzat

Després de signar aquest dilluns la renovació del seu contracte amb el FC Barcelona, Javier Mascherano ha afirmat que "el Barça et canvia la vida. He tingut la sort al llarg de la meva carrera de jugar en grans equip, però al final l'exposició que et dona aquest club no te la dona cap altre. Una exposició que va lligada a l'exigència".

L'argentí, de 32 anys, seguirà defensant els colors de la samarreta del Barça fins al 30 de juny del 2019 i la clàusula de rescissió és de 100 milions d'euros. L'acte de la firma ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el directiu Javier Bordas i el secretari tècnic Robert Fernández.

Mascherano ha definit la seva etapa com a blaugrana, que va començar l'estiu del 2010, com "màgica. És un plaer haver estat aquests 6 anys amb alguns dels millors jugadors que ha tingut el club al llarg de la seva història, una plantilla meravellosa que tot i el temps manté el seu nivell de competitivitat i la seva fam de títols. Això no t'ho dóna ningú més".

El futbolista, que va arribar com a migcampista per reconvertir-se ràpidament en central, ha reconegut que només "tenia pensat estar un parell d'anys, perquè coneixia l'exigència d'aquest club". Finalment el FC Barcelona s'ha convertit en el club on ha passat més temps, i on després de jugar 290 partits ha guanyat 2 Lligues de Campions, 4 Lligues, 3 Copes del Rei, 2 Mundials de Clubs, 2 Supercopes d'Europa i 4 Supercopes d'Espanya.

Javier Mascherano també ha expressat un desig: "Aquests primers anys han passat molt ràpid. Espero que els següents passin més a poc a poc, perquè són els últims". L'argentí ha confirmat que aquest serà el seu últim contracte.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut