Espanyol

Javi López: "Tenim molta varietat i molts registres per fer mal als rivals"

El capità de l'Espanyol s'ha mostrat estranyat perquè l'àrbitre Jaime Latre ni tan sols revisés la jugada del penal sobre Sergio García al Sánchez Pizjuán per la televisió i espera que no es torni a repetir

Oriol VidalActualitzat

L'Espanyol ha rebut aquest dimecres al matí el nou cotxe oficial de la temporada, en un acte en què Rubi i els quatre capitans s'han mostrat optimistes de seguir mantenint el nivell exhibit a la Lliga fins ara. Tot i aquest bon inici de temporada, el conjunt periquito encara maleeix la derrota al Sánchez Pizjuán, però la imatge oferta contra un dels equips punters de la Lliga ha reforçat l'autoestima de l'equip.

"Tots els equips i els entrenadors estan veient la capacitat de generar que té l'Espanyol. Tenim molta varietat i molts registres amb els quals podem fer mal als rivals. Esperem seguir en la mateixa línia, és bo que tots es desfacin en elogis cap al nivell de l'equip, la seva personalitat i la seva valentia"

Això sí: tothom recorda encara l'arbitratge de Jaime Latre i del fet que el VAR semblés inhibir-se a l'hora d'analitzar algunes accions, com, per exemple, el reclamat penal a Sergio García.

"El que va passar l'altre dia a Sevilla ens perjudica. El que de veritat ens va estranyar és que ni tan sols es revisés per la televisió. Esperem que no es torni a repetir perquè si hi ha el VAR està implantat és perquè aquest tipus d'accions acabin i no haguem d'estar una setmana parlant"

Rubi i els quatre capitans (Javi López, David López, Sergio García i Esteban Granero), contents en la presentació del nou cotxe oficial del club. Al vestidor blanc-i-blau tenen molt clar com aconseguir que tot segueixi anant sobre rodes.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut