Fórmula 1

Jaume Alguersuari correrà el proper GP d'Hongria de Fórmula 1 pilotant un Toro Rosso

D'aquí poc, hi pot haver un pilot català a la Fórmula 1. A falta de confirmació oficial, Televisió de Catalunya pot avançar que Jaume Alguersuari pilotarà un Toro Rosso en el proper GP d'Hongria. El català, amb només 19 anys, tot just acaba de debutar com a tercer pilot de Red Bull i Toro Rosso aquest cap de setmana a Nürburgring, però substituirà Sebastian Bourdeais a l'equip italià pel poc rendiment del pilot francès. Sense experiència en la F1, a Alguersuari li aniran fent contractes per nombre de curses. De moment, el barceloní pilotarà un Toro Rosso les dues curses vinent, la d'Hungaroring i la que es farà al nou circuit urbà de València el 23 d'agost.

Actualitzat
Jaume Alguersuari està a punt de fer història a la Fórmula 1. Amb només 19 es pot convertir en el debutant més jove a disputar un Gran Premi. Després de ser nomenat pilot reserva de Red Bull i Toro Rosso, al pàdoc d'Alemanya tothom dóna per fet que el 26 de juliol, a Hongria, substituirà el pilot de Toro Rosso Sebastian Bourdeais.

I és que a aquesta escuderia se li ha acabat la paciència i han decidit donar l'alternativa a Alguersuari. El pilot català participarà, com a mínim, en dues curses, a Hongria i a València. Una decisió, potser, precipitada, perquè Alguersuari només ha rodat amb un Fórmula 1 en exhibicions. No ha fet encara cap test, i aquest cap de setmana, a Alemanya, com a tercer pilot de Toro Rosso i Red Bull, s'ha dedicat a observar i aprendre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut