Els jugadors del Lleida Esportiu, de Segona B, continuen preparant la temporada 2018-2019 (@Lleida_Esportiu)
Futbol

Hisenda embarga el Lleida Esportiu

De moment, és una mesura preventiva, que també afecta les aportacions de patrocinadors i anunciants

Actualitzat

Hisenda ha embargat el Lleida Esportiu, que actualment juga a la Segona Divisió B. El club del Segrià té un deute de prop d'un milió d'euros amb l'Agència Tributària. De moment, només és un embargament preventiu, no definitiu, que afecta les aportacions de patrocinadors i anuncinants que estaven pendents de fer-se efectives

La mesura també inclou els ajuts de la Paeria i la Diputació, que són els principals benefactors del club. La subvenció municipal que rep l'entitat és de 180.000 euros i la que li arriba per part de la corporació provincial és de 110.000 euros.  Hisenda ha notificat a les empreses que col·laboren amb l'entitat que frenin les aportacions fins que hi hagi una decisió definitiva.

El Lleida Esportiu va néixer l'estiu del 2011, després de la venda de la unitat productiva de la històrica Unió Esportiva Lleida, que havia entrat en liquidació uns mesos abans. 

La UE Lleida es va fundar l'any 1945. L'entitat havia pres el relleu del Lleida Balompié, nascut després de la Guerra Civil espanyola. La UE Lleida va arribar a jugar a Primera Divisió en dues ocasions. És a partir del segon ascens, la temporada 1992-1993, que la vida econòmica de l'entitat es va complicar. Després de diversos descensos de categoria, la viabiltat del projecte va tocar fons el 2011. Ara, amb aquest embargament que pateix el Lleida Esportiu reneix el mal son de la desaparició del futbol semiprofessional a la capital del Segrià.

Anar al contingut