Fórmula 1

Hamilton i Button revelen el nou McLaren, MP4-27, per la propera temporada més estilitzat

Les escuderies de Fórmula 1 ja treballen intensament de cara a la pròxima temporada. McLaren, un dels clàssics del circuit, ja ha presentat els monoplaces de Hamilton i Button, que la setmana que ve a Jerez participaran en les primeres proves col·lectives de la temporada. Decepció per als que s'esperaven un monoplaça revolucionari. Gens ni mica. A primer cop d'ull, el nou McLaren, l'MP4-27, és clarament una evolució del cotxe de l'any passat.

Actualitzat
Algunes diferències respecte al monoplaça de l'any passat són, per exemple, que el morro és més baix per complir amb el nou reglament, que té la part de darrere més estreta per millorar l'eficiència aerodinàmica i que té retrovisors retocats. Sota la pell, un nou sistema de refrigeració i més novetats invisibles que han de convertir el McLaren en un cotxe capaç de lluitar pel títol, després de quedar segons els últims dos anys en l'apartat de constructors.

McLaren pot continuar presumint de ser l'únic equip que compta amb dos campions del món com a pilots titulars. Jenson Button i Lewis Hamilton formen una de les parelles més temibles de la graella. Divendres és el torn de Ferrari. Presentació a Maranello, que podran veure en directe a dos quarts d'onze del matí per Esport3.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut