Futbol

Guardiola volarà dissabte des de Alemanya per poder votar el 9-N

Pep Guardiola ha confirmat que participarà a la consulta del 9-N. L'entrenador català agafarà un avió dissabte després del partit del Bayern i volarà directament a Barcelona.

Actualitzat

Pep Guardiola ha confirmat que participarà en la consulta del 9-N. El de Santpedor agafarà un vol cap a Barcelona després del partit de dissabte que jugarà el Bayern al camp de l'Eintracht de Frankfurt.

L'entrenador català, que fa setmanes va expressar la seva intenció d'anar a votar, s'ha mostrat molt satisfet de poder participar de la jornada: "Podré veure els meus pares i tornarem a Munic. No vaig poder anar a les tres últimes manifestacions a Catalunya perquè estava treballant fora, però aquesta vegada sí que m'ho he pogut combinar, i hi aniré. Ja sé la taula on puc votar" ha dit a la roda de premsa d'aquest divendres.

Guardiola ha estat preguntat també per la situació de la selecció catalana de futbol, però ha deixat anar que "nosaltres no podem jugar, encara. Potser en un futur, però fins ara no ho hem aconseguit".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut